Бісквітний торт – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Простий і смачний торт з бісквіту зі сметанним кремом

З пишних бісквітних коржів, промазанных сметанним кремом виходить високий і ніжний торт для урочистого випадку. Для його приготування знадобляться досить прості і доступні інгредієнти і близько години вільного часу.

Час готування: 80 хв

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 200-250 гр.
  • Цукор – 200 гр.
  • Масло – для змазування форми.
  • Ягоди свіжі – для прикраси.
  • Для крему:
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сметана 25 % – 300 гр.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.

Процес приготування:

1. Борошно просіяти через дрібне сито.

2. Яйця збийте з цукром до утворення пишної піни.

3. Потім у збиті яйця частинами всипте борошно і замісіть тісто.

4. Тісто розділіть на дві частини, викладіть їх у змазані маслом форми. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин.

5. Готовий бісквіт повністю остудіть на гратах. Кожен корж розрізати на дві частини.

6. Сметану збийте з звичайним і ванільним цукром. У вас вийде пишний і густий крем.

7. Коржі промажте сметанним кремом і прикрасити свіжими ягодами. Торт поставте в холодильник для просочення.

Приємного апетиту!