Простий і смачний торт з бісквіту зі сметанним кремом
З пишних бісквітних коржів, промазанных сметанним кремом виходить високий і ніжний торт для урочистого випадку. Для його приготування знадобляться досить прості і доступні інгредієнти і близько години вільного часу.
Час готування: 80 хв
Час приготування: 60 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Яйця курячі – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 200-250 гр.
- Цукор – 200 гр.
- Масло – для змазування форми.
- Ягоди свіжі – для прикраси.
- Для крему:
- Цукор – 3 ст. л.
- Сметана 25 % – 300 гр.
- Цукор ванільний – 1 пакетик.
Процес приготування:
1. Борошно просіяти через дрібне сито.
2. Яйця збийте з цукром до утворення пишної піни.
3. Потім у збиті яйця частинами всипте борошно і замісіть тісто.
4. Тісто розділіть на дві частини, викладіть їх у змазані маслом форми. Випікайте бісквіт в духовці при 180 градусах 30-40 хвилин.
5. Готовий бісквіт повністю остудіть на гратах. Кожен корж розрізати на дві частини.
6. Сметану збийте з звичайним і ванільним цукром. У вас вийде пишний і густий крем.
7. Коржі промажте сметанним кремом і прикрасити свіжими ягодами. Торт поставте в холодильник для просочення.
Приємного апетиту!