Ситний та ароматний борщ з яловичиною
При бажанні зварити живильний гарячий обід в холодну пору року, рекомендуємо зупинитися на приготування бульйону з яловичини. Овочі, зварені на основі цього бульйону, набувають яскраво виражений і досить приємний смак.
Час приготування: 25 хв.
Час приготування: 90 хв
Порцій – 6.
Склад:
- Яловичина – 500 гр.
- Морква – 2 шт.
- Буряк – 2-3 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Перець чорний горошок — 4 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Будь приготування супу починається з варіння бульйон. Яловичину відразу нарізаємо на шматочки середнього розміру і відправляємо в каструлю з теплою водою. Після кипіння, додаємо сіль, перець за смаком і не забуваємо зняти згорнувся пінку.
2. Не втрачаємо часу і приступаємо до подрібнення овочів для приготування засмажки. Очищені буряки з морквою натираємо на крупній тертці, картоплю і цибулю нарізаємо кубиками.
3. На середньому вогні розігріваємо сковорідку з олією і підсмажуємо коренеплоди і овочі, починаючи з картоплі поступово додаємо цибулю, моркву, буряк та улюблені приправи.
4. Переходимо до складання супу. У каструлю з готовою яловичиною викладаємо всю засмажку з подрібненою зеленню. Залишаємо борщ настоюватися. Чим більше часу на це піде, тим смачніше і ароматні вийде борщ.
5. Кожну порцію заправляємо сметаною і подаємо зі свіжим і пишним хлібом.
Бажаємо приємного апетиту!