Борщ гарячий – 7 класичних рецептів з мясом з покроковими фото

Ситний та ароматний борщ з яловичиною

При бажанні зварити живильний гарячий обід в холодну пору року, рекомендуємо зупинитися на приготування бульйону з яловичини. Овочі, зварені на основі цього бульйону, набувають яскраво виражений і досить приємний смак.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 90 хв

Порцій – 6.

Склад:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Буряк – 2-3 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Перець чорний горошок — 4 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Будь приготування супу починається з варіння бульйон. Яловичину відразу нарізаємо на шматочки середнього розміру і відправляємо в каструлю з теплою водою. Після кипіння, додаємо сіль, перець за смаком і не забуваємо зняти згорнувся пінку.

2. Не втрачаємо часу і приступаємо до подрібнення овочів для приготування засмажки. Очищені буряки з морквою натираємо на крупній тертці, картоплю і цибулю нарізаємо кубиками.

3. На середньому вогні розігріваємо сковорідку з олією і підсмажуємо коренеплоди і овочі, починаючи з картоплі поступово додаємо цибулю, моркву, буряк та улюблені приправи.

4. Переходимо до складання супу. У каструлю з готовою яловичиною викладаємо всю засмажку з подрібненою зеленню. Залишаємо борщ настоюватися. Чим більше часу на це піде, тим смачніше і ароматні вийде борщ.

5. Кожну порцію заправляємо сметаною і подаємо зі свіжим і пишним хлібом.

Бажаємо приємного апетиту!