Борщ гарячий – 7 класичних рецептів з мясом з покроковими фото

Простий і смачний рецепт приготування і борщів зелених з бадиллям

Свіжа бурякова гичка різноманітить ваш річний раціон, і звичний борщ заграє новими фарбами. Молоду бурякову гичку можна сміливо міксувати з зеленню та овочами без побоювання зіпсувати страву.

Час приготування: 15 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 2.

Склад:

  • Свинина – 250 гр.
  • Крупа ячна – 2 ст. л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець – за смаком.
  • бурякові Листя – 300 гр.
  • Томат – 2 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Сметана – за смаком.

Процес приготування:

1. Борщ будемо готувати на бульйоні зі свинячого м’яса. У бульйон додаємо цілісні цибулини. Підсолити суп можна як на початку, так і наприкінці, заправивши іншими приправами за бажанням.

2. Нарізаємо на невеликі кубики картоплю, очищені від шкірки томати і відправляємо в бульйон, додаючи жменю крупи. М’ясо виймаємо з супу і нарізаємо на шматочки поменше. Цибулю також отримуємо, він нам більше не знадобиться.

3. Бадилля буряків від вимиваємо, видаляючи бруд і нарізаємо довільно.

4. Перевіряємо готовність картоплі і крупи, після чого додаємо подрібнені бурякові і лаврове листя. Взимку можна скористатися консервованими листям.

5. Залишаємо варитися борщ ще протягом 10 хвилин і запасаємося терпінням, щоб борщ встиг настоятися, знайшов яскравий рівномірний колір. Порційно подаємо до столу. За бажанням борщ заправляємо сметаною і свіжою зеленню.

Приємного вам апетиту!