Простий і смачний рецепт приготування і борщів зелених з бадиллям
Свіжа бурякова гичка різноманітить ваш річний раціон, і звичний борщ заграє новими фарбами. Молоду бурякову гичку можна сміливо міксувати з зеленню та овочами без побоювання зіпсувати страву.
Час приготування: 15 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій – 2.
Склад:
- Свинина – 250 гр.
- Крупа ячна – 2 ст. л.
- Цибуля – 1 шт.
- Лист лавровий – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець – за смаком.
- бурякові Листя – 300 гр.
- Томат – 2 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Сметана – за смаком.
Процес приготування:
1. Борщ будемо готувати на бульйоні зі свинячого м’яса. У бульйон додаємо цілісні цибулини. Підсолити суп можна як на початку, так і наприкінці, заправивши іншими приправами за бажанням.
2. Нарізаємо на невеликі кубики картоплю, очищені від шкірки томати і відправляємо в бульйон, додаючи жменю крупи. М’ясо виймаємо з супу і нарізаємо на шматочки поменше. Цибулю також отримуємо, він нам більше не знадобиться.
3. Бадилля буряків від вимиваємо, видаляючи бруд і нарізаємо довільно.
4. Перевіряємо готовність картоплі і крупи, після чого додаємо подрібнені бурякові і лаврове листя. Взимку можна скористатися консервованими листям.
5. Залишаємо варитися борщ ще протягом 10 хвилин і запасаємося терпінням, щоб борщ встиг настоятися, знайшов яскравий рівномірний колір. Порційно подаємо до столу. За бажанням борщ заправляємо сметаною і свіжою зеленню.
Приємного вам апетиту!