Бутерброди з авокадо – 10 рецептів приготування на сніданок з покроковими фото

Як приготувати простий бутерброд з авокадо з часником?

Дуже простий і швидкий бутерброд, але в той же час дуже смачний, можна з легкістю приготувати, маючи під рукою лише пару скибочок свіжого хліба, стиглий авокадо і пару зубчиків часнику. Поєднуючи ці продукти воєдино, ви отримаєте максимально насичений смак і аромат готового страви.

Час готування – 10 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Авокадо – 1 шт.
  • Хліб – 2 скибочки.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Стиглий авокадо розрізаємо навпіл.

2. Витягаємо кісточку, а з половинок за допомогою ложки виймаємо м’якоть і перекладаємо її в глибоку ємність – розминаємо виделкою або перебиваємо блендером.

3. До отриманої маси додаємо часник, пропущений через прес і трохи розм’якшеного або розтопленого вершкового масла – ретельно перемішуємо.

4. Скибочки хліба підсушуємо в тостері або на сухій сковороді і щедро змащуємо пастою авокадо.

5. Зверху посипаємо сіллю і за бажанням доповнюємо тонким слайсом твердого сиру. Приємного апетиту!