Як приготувати простий бутерброд з авокадо з часником?
Дуже простий і швидкий бутерброд, але в той же час дуже смачний, можна з легкістю приготувати, маючи під рукою лише пару скибочок свіжого хліба, стиглий авокадо і пару зубчиків часнику. Поєднуючи ці продукти воєдино, ви отримаєте максимально насичений смак і аромат готового страви.
Час готування – 10 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Авокадо – 1 шт.
- Хліб – 2 скибочки.
- Часник – 2 зуб.
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Стиглий авокадо розрізаємо навпіл.
2. Витягаємо кісточку, а з половинок за допомогою ложки виймаємо м’якоть і перекладаємо її в глибоку ємність – розминаємо виделкою або перебиваємо блендером.
3. До отриманої маси додаємо часник, пропущений через прес і трохи розм’якшеного або розтопленого вершкового масла – ретельно перемішуємо.
4. Скибочки хліба підсушуємо в тостері або на сухій сковороді і щедро змащуємо пастою авокадо.
5. Зверху посипаємо сіллю і за бажанням доповнюємо тонким слайсом твердого сиру. Приємного апетиту!