Бутерброди з червоною рибою – 10 простих і смачних рецептів на святковий стіл

Бутерброди з червоною рибою, плавленим сиром і огірком

Доданий до бутерброду з червоною рибою свіжий огірок надає цій закусці соковитість, свіжі нотки і робить її ошатною. За основу беремо білий хліб, а намазки зробимо з суміші плавленого сирка, відварених яєць і майонезу. Такі бутерброди апетитно виглядати і прикрасять ваш святковий стіл, а готуються вони просто і швидко.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Багет – 1 шт.
  • Червона риба солена – 200 гр.
  • Плавлений сирок – 2 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Огірок свіжий – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь відварені круто яйця і охолоджені в холодній воді, очищаються від шкаралупи і подрібнюються на середній тертці.

Крок 2. Плавлені сирки, бажано витримані 15 хвилин в морозилці, також подрібнюються на середній тертці.Крок 3. Потім ці натерті інгредієнти кладуться в піалу, до них додається три ложки майонезу і все добре перемішується.

Крок 4. Огірки промиваються, обсушиваются серветкою і подрібнюються на крупній тертці.

Крок 5. Шматок червоної риби звільняється від шкіри й нарізати тонкими довгими скибочками.

Крок 6. Багет нарізати шматочками товщиною до 1 див.Крок 7. На скибочки багета наноситься рівномірний товстий шар приготованої сирної маси.

Крок 8. Поверх її кладеться натертий огірок.

Крок 9. Поверх шару огірків кладуть скибочки червоної риби. Приготовані бутерброди відразу подаються до столу. Приємного апетиту!