ПП бутерброди з червоною рибою
ПП-бутерброди часто включається червона риба, і це невипадково, адже калорійність її невисока при значному вмісті цінних кислот і білка. Риба береться тільки слабосолона або варена, а основа бутербродів – житній хліб бездріжджовий або цільнозерновий, глікемічний індекс у яких невисокий. Для начинки використовується свіжа зелень, авокадо і сирний сир.
Час приготування: 15 хвилин.
Час приготування: 10 хвилин.
Порції: 2.
Склад:
- Хліб для ПП-бутербродів – 1 шт.
- Сьомга малосолоний – 100 гр.
- Сир сирний – 180 гр.
- Сік лимона – 1 ст. л.
- Кріп – 4 гілочки.
- Маслини – для декору.
Процес приготування:
Крок 1. Насамперед потрібно підготувати всі продукти для ПП-бутербродів згідно з рецептом.
Крок 2. Вибраний хліб нарізати скибочками завтовшки не більше 1 см. Їх викласти на застелене папером деко і протягом 2-3 хвилин підсушити в духовці, розігрітій до 180°С. Потім скибочки хліба остудити.
Крок 3. В окрему піалу перекласти розраховане кількість сирного сиру, додати до нього ложку соку лимона і поросяти, ягняти свіжий кріп. Ці інгредієнти перемішати до однорідного стану.
Крок 4. На підсушений хліб викласти сирну начинку, і якщо бутерброди готуєте для святкового столу, то начинку нанести через кондитерський мішок з фігурною насадкою.
Крок 5. Поверх начинки покласти нарізану тонкими слайсами слабкосолений сьомгу.
Крок 6. Декорувати бутерброди кільцями маслин і зеленню і подати до столу. Приємного апетиту!