Бутерброди з червоною рибою – 10 простих і смачних рецептів на святковий стіл

ПП бутерброди з червоною рибою

ПП-бутерброди часто включається червона риба, і це невипадково, адже калорійність її невисока при значному вмісті цінних кислот і білка. Риба береться тільки слабосолона або варена, а основа бутербродів – житній хліб бездріжджовий або цільнозерновий, глікемічний індекс у яких невисокий. Для начинки використовується свіжа зелень, авокадо і сирний сир.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 2.

Склад:

  • Хліб для ПП-бутербродів – 1 шт.
  • Сьомга малосолоний – 100 гр.
  • Сир сирний – 180 гр.
  • Сік лимона – 1 ст. л.
  • Кріп – 4 гілочки.
  • Маслини – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед потрібно підготувати всі продукти для ПП-бутербродів згідно з рецептом.

Крок 2. Вибраний хліб нарізати скибочками завтовшки не більше 1 см. Їх викласти на застелене папером деко і протягом 2-3 хвилин підсушити в духовці, розігрітій до 180°С. Потім скибочки хліба остудити.

Крок 3. В окрему піалу перекласти розраховане кількість сирного сиру, додати до нього ложку соку лимона і поросяти, ягняти свіжий кріп. Ці інгредієнти перемішати до однорідного стану.

Крок 4. На підсушений хліб викласти сирну начинку, і якщо бутерброди готуєте для святкового столу, то начинку нанести через кондитерський мішок з фігурною насадкою.

Крок 5. Поверх начинки покласти нарізану тонкими слайсами слабкосолений сьомгу.

Крок 6. Декорувати бутерброди кільцями маслин і зеленню і подати до столу. Приємного апетиту!