Буузы – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Буузы з картоплею

Буузы з картоплею та м’ясом – це ситні парові пиріжки, які стануть для вас ідеальним обідом або вечерею, після якого ви ще довго не будете відчувати почуття голоду і будете сповнені енергії. Весь процес приготування та формування докладно описано в рецепті.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Тісто пельменний – 800-900 гр.
  • Картопля середня – 6 шт.
  • Свинина – 600 гр.
  • Цибуля зелена – 300 гр.
  • Кріп – 50-100 гр.
  • Часник – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправи – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Зелень ретельно промиваємо і стряхиваем надлишки вологи, також обполіскуємо м’ясо і даємо йому час обсохнути. Очищаємо картоплю.

Крок 2. Ріжемо На невеликі кубики бульби картоплі.

Крок 3. Дрібно шаткуємо зелений лук і часник.

Крок 4. М’ясну складову нарізаємо скибочками трохи більше, ніж картопля.

Крок 5. Змішуємо підготовлені компоненти, не забувши посипати сіллю і улюбленими спеціями. Тісто розділяємо на частини, кожен сегмент розкачуємо в круглий коржик і викладаємо соковиту начинку.

Крок 6. Піднімаючи краю догори, скріплюємо їх, роблячи безліч складок. Переміщаємо напівфабрикати на решітку мантоварки і варимо близько 40 хвилин.

Крок 7. Гарячі буузы подаємо до столу з пилу, з жару і насолоджуємося, посипавши кропом. Приємного апетиту!