Буженина зі свинини, запечена в рукаві
Буженина зі свинини, запечена в рукаві, відрізняється насиченим смаком та неймовірною соковитістю. Таке частування нікого не залишить байдужим і ідеально підійде для вечері або вашого свята. Для приготування в домашніх умовах беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Свинина – 1 кг.
- Часник – 4 зубчики.
- Лист лавровий – 5 шт.
- Сіль за смаком.
- Суміш перців мелена – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Добре промиваємо свинину під водою та обсушуємо паперовими рушниками. Потім м’ясо натираємо сіллю.
Крок 3. Очищаємо зубчики часнику та обробляємо їх на кілька частин.
Крок 4. Робимо у м’ясі невеликі надрізи та вставляємо сюди шматочки часнику.
Крок 5. М’ясо добре обсипаємо сумішшю перців і викладаємо в глибоку миску. Посипаємо лавровими листочками.
Крок 6. Закриваємо заготівлю харчовою плівкою і залишаємо маринуватися на 30-60 хвилин за кімнатної температури.
Крок 7. Кладемо м’ясо в рукав для запікання і зав’язуємо з обох боків.
Крок 8. Відправляємо заготовку в розігріту до 200 градусів духовку на годину.
Крок 9. Буженина зі свинини, запечена в рукаві, готова. Нарізайте скибочками та пригощайтеся!