биточки Курячі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Биточки з курячого фаршу на сковороді

Смачні курячі биточки можна приготувати з фаршу на сковороді. Страва стане відмінною ідеєю для домашнього обіду або вечері. Подавайте зі свіжими овочами і гарніром за смаком.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Фарш курячий – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 7 гр.
  • Масло рослинне – 80 мл

Процес приготування:

Крок 1. Курячий фарш кладемо в глибоку миску. Сюди ж додаємо подрібнену цибулю, сіль і чорний мелений перець.

Крок 2. Розбиваємо в масу яйце.

Крок 3. Вимішуємо всі інгредієнти. В окрему ємність вливаємо воду. Нею будемо змочувати руки для зручного формування биточків.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди сформовані биточки.

Крок 5. Смажимо їх з обох боків до золотистого відтінку.

Крок 6. Закриваємо блюдо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 10 хвилин.

Крок 7. Биточки курячі з фаршу готові!