Биточки з курячого фаршу на сковороді
Смачні курячі биточки можна приготувати з фаршу на сковороді. Страва стане відмінною ідеєю для домашнього обіду або вечері. Подавайте зі свіжими овочами і гарніром за смаком.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Фарш курячий – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 7 гр.
- Масло рослинне – 80 мл
Процес приготування:
Крок 1. Курячий фарш кладемо в глибоку миску. Сюди ж додаємо подрібнену цибулю, сіль і чорний мелений перець.
Крок 2. Розбиваємо в масу яйце.
Крок 3. Вимішуємо всі інгредієнти. В окрему ємність вливаємо воду. Нею будемо змочувати руки для зручного формування биточків.
Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди сформовані биточки.
Крок 5. Смажимо їх з обох боків до золотистого відтінку.
Крок 6. Закриваємо блюдо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 10 хвилин.
Крок 7. Биточки курячі з фаршу готові!