Чашушулі зі свинини по-грузинськи
Чашушулі зі свинини по-грузинськи – яскраве і ситне частування, перед якою важко встояти. Таке апетитне блюдо точно різноманітить ваше меню і прикрасить стіл. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу і фотографіями.
Час готування – 7 годин
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста червоний – 2 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Аджика – 1 ч. л.
- Паста томатна – 1 ч. л.
- Окріп – 0,5 склянки
- Кінза – 5 гілочок.
- Кріп – 2 гілки.
- Петрушка – 5 гілок.
- Коріандр мелений – 0,5 ч. л.
- Уцхо-сунелі – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Реган – 1 ч. л.
- Помідори – 2 шт.
- Лист лавровий – 1 шт.
Для маринаду м’яса:
- Аджика – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Оцет винний білий – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину промиваємо під водою і нарізаємо невеликими шматками.
Крок 2. Викладаємо м’ясо в глибоку миску, доповнюємо його аджикою, сіллю і винним оцтом. Перемішуємо і маринуємо близько 5 годин.
Крок 3. Обсмажуємо м’ясо до готовності на рослинній олії.
Крок 4. Доповнюємо свинину подрібненою цибулею. Перемішуємо і готуємо 5 хвилин.
Крок 5. Подрібнюємо помідори і перемішуємо їх з подрібненим часником.
Крок 6. Додаємо до м’яса аджику і перемішуємо.
Крок 7. Далі викладаємо масу з помідорів з часником. Вливаємо окріп. Знову перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин.
Крок 8. Додаємо сіль і спеції.
Крок 9. Масу викладаємо в подрібнену зелень, перемішуємо, кип’ятимо і прибираємо з вогню.
Крок 10. Чашушулі зі свинини по-грузинськи готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!