Рецепт чашушулі в мультиварці
Рецепт чашушулі в мультиварці – це справжня знахідка для багатьох господинь. З його допомогою ви швидко і легко приготуєте апетитне грузинське блюдо. Подавайте частування до домашнього столу з хлібом, лавашем або вашими улюбленими гарнірами. Встояти неможливо!
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе куряче – 1 кг
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Перець болгарський – 1 шт.
 - Часник – 1 головка.
 - Масло вершкове – 30 гр.
 - Гвоздика – 4 шт.
 - Кориця мелена – 0,5 ч. л.
 - Сік томатний – 100 мл
 - Вино червоне – 70 мл
 - Петрушка – 1 пучок.
 - Сіль – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Куряче філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматками.
Крок 2. У чашу мультиварки розтоплюємо шматок вершкового масла.
Крок 3. Опускаємо в масло куряче філе. Готуємо в режимі «смаження».
Крок 4. Додаємо до курки півкільця цибулі. Перемішуємо і обсмажуємо.
Крок 5. Викладаємо в загальну масу тонку соломку болгарського перцю.
Крок 6. В окремій мисці змішуємо томатний сік з гвоздикою і корицею.
Крок 7. Вливаємо томатну суміш в м’ясо, солимо за смаком і готуємо ще три хвилини.
Крок 8. Додаємо подрібнену зелень.
Крок 9. Вливаємо трохи червоного вина. Даємо заготівлі прокипіти 4 хвилини.
Крок 10. Перемішуємо вміст і закриваємо кришку.
Крок 11. Готуємо в режимі для гасіння 20 хвилин.
Крок 12. Чашушулі в мультиварці готові. Подавайте до столу і швидше пробуйте!












