Чіпси з лаваша – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Чіпси з лаваша в мікрохвильовці 5 хвилин

найшвидший спосіб приготувати домашні чіпси – з тонкого лаваша в мікрохвильовці. Ароматний продукт ви зможете подати до столу вже через п’ять хвилин. Спробуйте!

Час приготування: 5 хвилин

Час приготування: 2 хвилини

Порцій – 4

Склад:

  • Лаваш тонкий – 1 аркуш.
  • Сир твердий – за смаком.
  • Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Трави прованські – 1 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 120 мл

Процес приготування:

1. Тонкий лаваш звертаємо в рулетик.

2. Далі цей рулет ділимо на кілька частин.

3. Кожну з них распрямляем і кладемо один на одного.

4. Ріжемо продукт трикутниками.

5. У велику миску вливаємо вказану кількість рослинного масла.

6. В масло додаємо сіль, цукор і спеції. Вимішуємо суміш.

7. Занурюємо сюди шматочки лаваша і гарненько їх просочуємо.

8. Спеції повинні потрапити на кожен шматочок.

9. Вирізаємо з пергаменту коло і кладемо на нього продукт з лаваша.

10. Готуємо в мікрохвильовій печі на максимальній потужності півтори хвилини.

11. Хрусткі чіпси з лаваша готові. Перед подачею їх можна посипати тертим сиром.