Чіпси з лаваша з паприкою в домашніх умовах
В міру пікантні і ароматні чіпси можна приготувати в домашніх умовах з тонкого лаваша. Порадуйте себе і близьких смачним та натуральним продуктом. Готувати частування легко і просто.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Лаваш тонкий – 1 аркуш.
- Паприка – 1 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
1. Тонкий лаваш ріжемо невеликими акуратними шматочками. Зручно це робити за допомогою великих ножиць.
2. У велику миску вливаємо вказану кількість рослинного масла.
3. В масло опускаємо шматочки лаваша. Гарненько їх просочуємо.
4. Рясно посипаємо продукт паприкою. Можна вибирати солодку або гострий – на ваш смак.
5. Далі солимо заготовку за смаком і ретельно вимішуємо.
6. Розкладаємо шматочки лаваша на деко з фольгою. Випікаємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Рум’яні та хрусткі чіпси з паприкою готові!