Чіпси з лаваша – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Чіпси з лаваша з паприкою в домашніх умовах

В міру пікантні і ароматні чіпси можна приготувати в домашніх умовах з тонкого лаваша. Порадуйте себе і близьких смачним та натуральним продуктом. Готувати частування легко і просто.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Лаваш тонкий – 1 аркуш.
  • Паприка – 1 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

1. Тонкий лаваш ріжемо невеликими акуратними шматочками. Зручно це робити за допомогою великих ножиць.

2. У велику миску вливаємо вказану кількість рослинного масла.

3. В масло опускаємо шматочки лаваша. Гарненько їх просочуємо.

4. Рясно посипаємо продукт паприкою. Можна вибирати солодку або гострий – на ваш смак.

5. Далі солимо заготовку за смаком і ретельно вимішуємо.

6. Розкладаємо шматочки лаваша на деко з фольгою. Випікаємо 10 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Рум’яні та хрусткі чіпси з паприкою готові!