Дзеркальна глазур для торта в домашніх умовах – 8 рецептів з покроковими фото

Дзеркальна глазур на вершках в домашніх умовах

Глазур вирішить питання з прикрасою домашнього муссового торта. Необхідно пам’ятати, що покривають глазур’ю заморожений торт з рівною поверхнею, тоді вона буде виглядати як дзеркало.

Час готування: 4 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 1.

Склад:

  • Какао – 60 гр.
  • Цукор – 175 гр.
  • Вода – 170 мл
  • Вершки – 100 мл
  • Желатин – 12 гр.

Процес приготування:

1. У каструлю всипте цукор і влийте воду.

2. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.

3. Далі введіть вершки, розмішайте і доведіть суміш до кипіння.

4. Після цього додайте какао, добре перемішайте і ще раз доведіть до кипіння.

5. Желатин залийте невеликою кількістю води, потім розчиніть його на водяній бані. В останню чергу додайте в глазур желатинову масу, перемішайте і зніміть її з вогню.

6. Потім глазур пропустіть через дрібне сито, остудіть її до 30 градусів і можна приступати до прикраси торта.

Приємного апетиту!