Дзеркальна глазур на вершках в домашніх умовах
Глазур вирішить питання з прикрасою домашнього муссового торта. Необхідно пам’ятати, що покривають глазур’ю заморожений торт з рівною поверхнею, тоді вона буде виглядати як дзеркало.
Час готування: 4 години.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 1.
Склад:
- Какао – 60 гр.
- Цукор – 175 гр.
- Вода – 170 мл
- Вершки – 100 мл
- Желатин – 12 гр.
Процес приготування:
1. У каструлю всипте цукор і влийте воду.
2. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин.
3. Далі введіть вершки, розмішайте і доведіть суміш до кипіння.
4. Після цього додайте какао, добре перемішайте і ще раз доведіть до кипіння.
5. Желатин залийте невеликою кількістю води, потім розчиніть його на водяній бані. В останню чергу додайте в глазур желатинову масу, перемішайте і зніміть її з вогню.
6. Потім глазур пропустіть через дрібне сито, остудіть її до 30 градусів і можна приступати до прикраси торта.
Приємного апетиту!