Ечпочмак – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Домашній ечпочмак із куркою

Домашній ечпочмак із куркою кожен може приготувати своїми руками. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Готове частування вийде апетитним, неймовірно смачним та соковитим. Ваші близькі чи гості не зможуть встояти.

Час готування – 1 година

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 7 прим.

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 ст.
  • Кефір – 200 мл.
  • Олія вершкове/маргарин – 200 гр.
  • Курка – 300 гр.
  • Картопля – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Замішуємо туге тісто з кефіру, розтопленого вершкового масла та борошна. Замішуємо щільну грудку і прибираємо її в холодильник на 15 хвилин.

Крок 3. Для начинки дрібними кубиками ріжемо курку, картоплю та цибулю. З’єднуємо всі продукти в одній мисці, солимо їх, доповнюємо спеціями та перемішуємо.

Крок 4. Підготовлене тісто ділимо на невеликі шматочки, які розкочуємо в тонкі кухлі. По центру кожного гуртка кладемо трохи начинки.

Крок 5. Піднімаємо три краї тесту та з’єднуємо їх, залишаючи отвори по центру.

Крок 6. Перекладаємо заготовки на лист з пергаментом і готуємо близько 30-35 хвилин при температурі 180°.

Крок 7. Домашній ечпочмак із куркою готовий. Подавайте апетитну страву до столу, змастивши вершковим маслом і пригощайтеся!