Дуже смачний фалафель з нутовой борошна в домашніх умовах
Оригінальний і ніжний на смак фалафель можна приготувати з нутовой борошна. Поживний продукт нікого не залишить байдужим. Беріть на замітку яскраву кулінарну ідею для вашого обіду.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- нутове Борошно – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Часник – 3 зубчики.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Зіра – 0,5 ч. л.
- Коріандр мелений – 0,5 ч. л.
- Кардамон мелений – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Сода – 1 ч. л.
- Сир плавлений – 100 гр.
Процес приготування:
1. Підготуємо всі продукти, необхідні для приготування домашнього фалафеля.
2. Яким зручним способом подрібнюємо цибулю і зубчики часнику.
3. Доповнюємо отриману масу содою, зірою, коріандром, кардамоном і сіллю.
4. Сюди ж відправляємо плавлений сир і зелень. Вимішуємо до однорідної суміші.
5. У цю масу просіваємо спочатку нутовую борошно.
6. Після додаємо і пшеничну. Безперервно розмішуємо.
7. З готового тіста ліпимо невеликі кульки. Викладаємо їх на деко з пергаментом.
8. Випікаємо продукт 30 хвилин при температурі 180 градусів.
9. Рум’яний і ніжний усередині фалафель готовий. Подавайте до столу!