Фалафель – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з фото

Дуже смачний фалафель з нутовой борошна в домашніх умовах

Оригінальний і ніжний на смак фалафель можна приготувати з нутовой борошна. Поживний продукт нікого не залишить байдужим. Беріть на замітку яскраву кулінарну ідею для вашого обіду.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • нутове Борошно – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Зіра – 0,5 ч. л.
  • Коріандр мелений – 0,5 ч. л.
  • Кардамон мелений – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Сир плавлений – 100 гр.

Процес приготування:

1. Підготуємо всі продукти, необхідні для приготування домашнього фалафеля.

2. Яким зручним способом подрібнюємо цибулю і зубчики часнику.

3. Доповнюємо отриману масу содою, зірою, коріандром, кардамоном і сіллю.

4. Сюди ж відправляємо плавлений сир і зелень. Вимішуємо до однорідної суміші.

5. У цю масу просіваємо спочатку нутовую борошно.

6. Після додаємо і пшеничну. Безперервно розмішуємо.

7. З готового тіста ліпимо невеликі кульки. Викладаємо їх на деко з пергаментом.

8. Випікаємо продукт 30 хвилин при температурі 180 градусів.

9. Рум’яний і ніжний усередині фалафель готовий. Подавайте до столу!