Фаршировані перці з томатною пастою в мультиварці
Фаршировані перці будуть тільки смачніше, якщо при гасінні додати томатну пасту. Вона і кислинку додасть, і додасть страві соковитості.
Час готування: 60 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій – 6.
Інгредієнти:
- Перець болгарський – 14 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- томатна Паста – 1,5 ст. л.
- Фарш м’ясний – 500 гр.
- Часник – 2 зубки.
- Рис – 100 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Вода – 400 мл
- Зелень – 1/2 пучка.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Фарш використовуємо будь: свинячий, яловичий, змішаний з курки. Поміщаємо його в миску.
Крок 2. До фаршу додаємо сирої промитий рис, подрібнену цибулину з часником, рубану зелень, сіль, мелений перець, спеції за смаком.
Крок 3 Перці ретельно промиваємо, зрізаємо плодоніжку і вичищаємо від насіння.
Крок 4. Щільно заповнюємо перці фаршем. Поміщаємо фаршировані перці в чашу мультиварки.
Крок 5. Що залишився лук і моркву очищаємо і дрібно нарізаємо. Окремо обсмажуємо цибулю з морквою на олії до м’якості.
Крок 6. До отриманої засмажки додаємо томатну пасту і сметану, продовжуємо смажити кілька хвилин. Потім вливаємо воду, додаємо за смаком сіль, доводимо до кипіння і знімаємо з плити.
Крок 7. Отриманим соусом заливаємо перці в чашу мультиварки.
Крок 8. Встановлюємо режим «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо страву згідно з часу режиму. Подаємо готові перці в гарячому вигляді з зеленню.