Фаршировані перці в мультиварці – 8 рецептів з фаршем і рисом з покроковими фото

Фаршировані перці з томатною пастою в мультиварці

Фаршировані перці будуть тільки смачніше, якщо при гасінні додати томатну пасту. Вона і кислинку додасть, і додасть страві соковитості.

Час готування: 60 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій – 6.

Інгредієнти:

  • Перець болгарський – 14 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • томатна Паста – 1,5 ст. л.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Часник – 2 зубки.
  • Рис – 100 гр.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Вода – 400 мл
  • Зелень – 1/2 пучка.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Фарш використовуємо будь: свинячий, яловичий, змішаний з курки. Поміщаємо його в миску.

Крок 2. До фаршу додаємо сирої промитий рис, подрібнену цибулину з часником, рубану зелень, сіль, мелений перець, спеції за смаком.

Крок 3 Перці ретельно промиваємо, зрізаємо плодоніжку і вичищаємо від насіння.

Крок 4. Щільно заповнюємо перці фаршем. Поміщаємо фаршировані перці в чашу мультиварки.

Крок 5. Що залишився лук і моркву очищаємо і дрібно нарізаємо. Окремо обсмажуємо цибулю з морквою на олії до м’якості.

Крок 6. До отриманої засмажки додаємо томатну пасту і сметану, продовжуємо смажити кілька хвилин. Потім вливаємо воду, додаємо за смаком сіль, доводимо до кипіння і знімаємо з плити.

Крок 7. Отриманим соусом заливаємо перці в чашу мультиварки.

Крок 8. Встановлюємо режим «Гасіння», закриваємо кришкою і готуємо страву згідно з часу режиму. Подаємо готові перці в гарячому вигляді з зеленню.