Фаршировані яйця – 10 рецептів на святковий стіл з покроковими фото

Як приготувати яйця, фаршировані сиром і часником?

Фаршировані яйця – універсальна холодна закуска, яка однаково добре буде виглядати на маленькому фуршеті і великому застілля. Часник додасть закуски пікантності і апетитного аромату.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сир – 70-80 гр.
  • Майонез або часниковий соус – 3-4 ст. л.
  • Кріп – 5 гілок.
  • Сіль – за смаком.
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Перець червоний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Курячі яйця зваріть круто в підсоленій воді, остудіть і очистіть їх від лушпиння. Зубчики часнику очистіть від лушпиння, розріжте вздовж і видаліть серцевину, дрібно наріжте його.

2. Кріп помийте і дрібно наріжте.

3. Сир натріть на тертці.

4. Яйця розріжте навпіл, вийміть жовтки.

5. Жовтки розімніть виделкою в мисці змішайте з часником, зеленню, сиром і майонезом.

6. Нафаршируйте половинки білкових частин яєць начинкою і до подачі тримайте закуску в холодильнику.

Приємного апетиту!