Як приготувати яйця, фаршировані сиром і часником?
Фаршировані яйця – універсальна холодна закуска, яка однаково добре буде виглядати на маленькому фуршеті і великому застілля. Часник додасть закуски пікантності і апетитного аромату.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сир – 70-80 гр.
- Майонез або часниковий соус – 3-4 ст. л.
- Кріп – 5 гілок.
- Сіль – за смаком.
- Часник – 1-2 зуб.
- Перець червоний мелений – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Курячі яйця зваріть круто в підсоленій воді, остудіть і очистіть їх від лушпиння. Зубчики часнику очистіть від лушпиння, розріжте вздовж і видаліть серцевину, дрібно наріжте його.
2. Кріп помийте і дрібно наріжте.
3. Сир натріть на тертці.
4. Яйця розріжте навпіл, вийміть жовтки.
5. Жовтки розімніть виделкою в мисці змішайте з часником, зеленню, сиром і майонезом.
6. Нафаршируйте половинки білкових частин яєць начинкою і до подачі тримайте закуску в холодильнику.
Приємного апетиту!