М’які і ніжні відбивні з філе індички на сковороді
Філе індички відмінно засвоюється організмом, тому краще віддати перевагу отбивным саме з цього ніжного м’яса. До того ж готується воно неймовірно швидко і завжди виходить м’яким і соковитим.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 45 хв.
Порцій: 2-3.
Склад:
- Філе індички – 500 гр.
- Сир твердий – 50 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло олію – для смаження.
- Борошно для панірування.
Процес приготування:
Крок 1. Філе обмийте і наріжте слайсами по 7-8 міліметрів товщиною.
Крок 2. Філе відбийте молоточком.
Крок 3. У тарілку насипте трохи борошна і обваляйте в ній заготовки.
Крок 4. Окремо в мисці збийте яйця і додайте до них натертий сир.
Крок 5. Вмочіть філе в кляр і викладіть на розігріту сковороду. Обсмажте відбивні з двох сторін до золотистого кольору.
Крок 6. Подавайте відбивні в гарячому вигляді зі свіжими овочами і гарніром на свій смак.
Приємного апетиту!