Філе індички на сковороді – 10 швидких і смачних рецептів приготування соковитої індички

М’які і ніжні відбивні з філе індички на сковороді

Філе індички відмінно засвоюється організмом, тому краще віддати перевагу отбивным саме з цього ніжного м’яса. До того ж готується воно неймовірно швидко і завжди виходить м’яким і соковитим.

Час готування: 45 хв.

Час приготування: 45 хв.

Порцій: 2-3.

Склад:

  • Філе індички – 500 гр.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло олію – для смаження.
  • Борошно для панірування.

Процес приготування:

Крок 1. Філе обмийте і наріжте слайсами по 7-8 міліметрів товщиною.

Крок 2. Філе відбийте молоточком.

Крок 3. У тарілку насипте трохи борошна і обваляйте в ній заготовки.

Крок 4. Окремо в мисці збийте яйця і додайте до них натертий сир.

Крок 5. Вмочіть філе в кляр і викладіть на розігріту сковороду. Обсмажте відбивні з двох сторін до золотистого кольору.

Крок 6. Подавайте відбивні в гарячому вигляді зі свіжими овочами і гарніром на свій смак.

Приємного апетиту!