Соковита форель з овочами на сковороді
На сковороді обсмажується червоний перець, помідори черрі і ріпчасту цибулю. Потім овочі перекладають на тарілку, і там смажиться форель. Готова риба розкладається по тарілках, зверху викладаються овочі і все подається до столу. Виходить дуже смачне і ароматне блюдо на обід або вечерю.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Форель філе – 400 гр.
- Помідори черрі – 8 шт.
- Перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Чебрець – 1 ч. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для початку добре промиваємо під проточною водою філе форелі, після чого насухо витираємо його паперовими рушниками. Далі рибу розрізаємо на 4 шматки, посипаємо їх сіллю, чорним меленим перцем і чебрецем.
Крок 2. Солодкий перець добре промиваємо, видаляємо серцевину і нарізаємо його соломкою. Помідори черрі ріжемо на половинки. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями.
Крок 3. На сковороді розігріваємо дві столові ложки оливкової олії і обсмажуємо там солодкий перець, помідори черрі і ріпчасту цибулю протягом 5 хвилин. Далі перекладаємо їх на окреме блюдо.
Крок 4. У цю ж сковороду наливаємо олію і обсмажуємо на ньому форель з двох сторін по 6 хвилин з кожного до готовності.
Крок 5. Перекладаємо готову рибу на порційні тарілки, зверху викладаємо готові овочі і подаємо до столу в якості обіду або вечері. Приємного апетиту!