Малиновий фраппе
Малиновий фраппе – це неймовірно смачний і ароматний кавовий напій, який подають в холодному вигляді. Це відмінна ідея для втамування спраги в жарку погоду. Крім того, фраппе виходить досить міцним, що дозволить підбадьоритися сонним ранком. Спробуйте!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кава розчинна – 3 ч. л.
- Молоко – 400 мл
- малинове Морозиво – 100 гр.
- Вершки 33% – для прикраси.
- Малина – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Відміряємо потрібну кількість ароматної малинового морозива.
Крок 2. В скляну банку або іншу ємність, яку можна закрити кришкою, викладаємо розчинну каву і морозиво.
Крок 3. Виливаємо сюди холодне молоко.
Крок 4. Закриваємо заготівлю кришкою і дуже сильно струшуємо до однорідності. При бажанні, для цього можна використовувати блендер.
Крок 5. Поливаємо кавовий напій збитими вершками, прикрашаємо свіжими ягодами малини.
Крок 6. Подавайте частування до столу, доповнивши соломкою для зручності.
Крок 7. Малиновий фраппе готовий. Пробуйте і оцінюйте підбадьорливий смак з ягідним ароматом.