Гарбузова каша з манкою
Гарбузова каша з манкою – швидкий і смачний варіант для сніданку. Гарбуз можна приготувати заздалегідь або використовувати готове гарбузове пюре. Овочева складова надає каші оригінальну родзинку. Страва ідеально для дитячого раціону і чудово вписується в повсякденне меню.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Гарбузове пюре – 2 ст. л.
- Крупа манна – 2 ст. л.
- Молоко – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло вершкове – 30 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Гарбуз обмийте. Овоч звільніть від шкірки. Видаліть волокнисту масу з насінням. Овоч нарубайте відповідними шматочками. Чим менше частині, тим швидше приготується гарбуз. Приготуйте зручним способом – в духовці, на плиті або в мікрохвильовій печі.
Крок 2. Приготований овоч розімніть або пробийте занурювальним електроприладом.
Крок 3. Молоко влийте в сотейник, посоліть і всипте цукор. Закип’ятіть.
Крок 4. У киплячу рідину потроху насипте крупу.
Крок 5. Зменшіть нагрів. Інтенсивно перемішуючи, доведіть до готовності. Коли каша почне гуснути – ви домоглися бажаного результату.
Крок 6. У готову кашу введіть гарбузове пюре, закип’ятіть і вимкніть конфорку.
Крок 7. Здобріть кашу вершковим маслом.
Крок 8. Тарілки наповніть смачної молочною кашею і приступайте до трапези.
Крок 9. Приємного апетиту!