Гарбузова каша – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Гарбузово-кукурудзяна каша

Гарбузово-кукурудзяна каша виглядає чудово. Яскраве страва підкорить всіх любителів смачних і бюджетних страв. Густа консистенція і вершковий смак перетворюють звичайні продукти в кулінарне божевілля. Така каша буде фаворитом серед апетитних сніданків.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Гарбуз очищена – 1 кг
  • Крупа кукурудзяна – 2/3 склянки
  • Молоко – 500 мл
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Сіль – щіпка.
  • Ванілін – 1 гр.
  • Ізюм – за смаком.
  • масло – 30 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Насипте Крупу в піалу і влийте молоко. Відставте в бік.

Крок 2. Гарбуз промийте. Овоч звільніть від шкірки. Видаліть волокнисту масу з насінням. Овоч нарубайте відповідними шматочками. Чим менше частині, тим швидше приготується гарбуз. Складіть в каструлю. Всипте сіль, цукор і ванілін. Розмістіть на дрібній конфорці. Тушкуйте 15 хвилин.

Крок 3. До гарбузі відправте замочену крупу і влийте залишки молока.

Крок 4. Закип’ятіть і тушкуйте 40 хвилин. Приготоване блюдо пробийте занурювальним приладом. Захистіть руки, щоб не обпектися.

Крок 5. Всипте промитий ізюм. Розмішайте.

Крок 6. Тарілки наповніть запашної молочною кашею, здобріть вершковим маслом і приступайте до трапези. Приємного апетиту!