Гарбузово-кукурудзяна каша
Гарбузово-кукурудзяна каша виглядає чудово. Яскраве страва підкорить всіх любителів смачних і бюджетних страв. Густа консистенція і вершковий смак перетворюють звичайні продукти в кулінарне божевілля. Така каша буде фаворитом серед апетитних сніданків.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Гарбуз очищена – 1 кг
- Крупа кукурудзяна – 2/3 склянки
- Молоко – 500 мл
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Сіль – щіпка.
- Ванілін – 1 гр.
- Ізюм – за смаком.
- масло – 30 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Насипте Крупу в піалу і влийте молоко. Відставте в бік.
Крок 2. Гарбуз промийте. Овоч звільніть від шкірки. Видаліть волокнисту масу з насінням. Овоч нарубайте відповідними шматочками. Чим менше частині, тим швидше приготується гарбуз. Складіть в каструлю. Всипте сіль, цукор і ванілін. Розмістіть на дрібній конфорці. Тушкуйте 15 хвилин.
Крок 3. До гарбузі відправте замочену крупу і влийте залишки молока.
Крок 4. Закип’ятіть і тушкуйте 40 хвилин. Приготоване блюдо пробийте занурювальним приладом. Захистіть руки, щоб не обпектися.
Крок 5. Всипте промитий ізюм. Розмішайте.
Крок 6. Тарілки наповніть запашної молочною кашею, здобріть вершковим маслом і приступайте до трапези. Приємного апетиту!