Глазур для паски – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Білкова глазур для паски, щоб не кришилась

Всім хочеться, щоб паски були ошатними і красивими. Але глазур виконує не тільки декоративну функцію, але має сакральний зміст, а саме позначає чисті помисли тих, хто буде їсти святкову випічку.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 2.

Склад:

  • цукрова Пудра – 200 гр.
  • Білок яєчний – 1 шт.
  • Сік лимона – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Яйце помийте, розбийте, відокремте білок від жовтка.

2. У миску з білком просійте цукрову пудру.

3. Збийте інгредієнти міксером. Маса повинна стати пишною і білої.

4. Далі влийте в глазур лимонний сік і продовжуйте збивати до стійких піків.

5. Готову глазур повинна вийти густою, гладкою і добре тримати форму.

Приємного апетиту!

Простий і швидкий рецепт глазурі для паски з желатином

Глазур для пасок може бути не тільки з однієї цукрової пудри або яєчних білків, але і з желатином. Завдяки желатину глазур буде менш крихкою і не розсиплеться при нарізуванні паски.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Цукор – 1 склянка
  • Желатин – 1 ч. л.
  • Вода – 6 ст. л.

Процес приготування:

1. У мисці змішайте чайну ложку желатину і дві столові ложки води, залиште на кілька хвилин.

2. У каструлю всипте цукор і влити 4 столові ложки води, перемішайте і поставте на слабкий вогонь.

3. Нагрівайте сироп до повного розчинення цукру, потім зніміть з плити, трохи охолодіть і викладіть в нього набряклий желатин. Розмішайте до повного розчинення грудочок желатину.

4. Цукровий сироп з желатином перелийте в зручну ємність і збийте міксером до побіління.

5. Глазур виходить густий і білої, вона добре тримає форму і не кришиться після застигання.

Приємного апетиту!