Гороховий суп з копченостями – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Ароматний суп гороховий з копченою куркою

Суп з гороху і копченої курки виходить ніжним і менш жирним, ніж з іншими видами подібних м’ясних продуктів. Простий рецепт зможе стати вашим улюбленим рішенням для домашнього обіду. Спробуйте!

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Курка копчена – 200 гр.
  • Горох – 300 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Овочі очищаємо від шкірки. Горох промиваємо під холодною водою.

2. Далі бобові заливаємо водою, солимо за смаком і відварюємо 40 хвилин на середньому вогні.

3. Нагріваємо сковороду з рослинним маслом. Занурюємо сюди подрібнену цибулю та моркву. Обсмажуємо 3-5 хвилин.

4. Нарізаємо картоплю невеликими кубиками.

5. Через 40 хвилин, до гороху додаємо картоплю.

6. Після того, як овоч стане м’яким, опускаємо в каструлю піджарку і заздалегідь нарізану копчену курку.

7. Солимо і перчимо суп. Додаємо в нього подрібнену зелень і прибираємо з вогню.

8. Розливаємо гаряче блюдо по порціях і подаємо до столу. Готово!