Ароматний суп гороховий з копченою куркою
Суп з гороху і копченої курки виходить ніжним і менш жирним, ніж з іншими видами подібних м’ясних продуктів. Простий рецепт зможе стати вашим улюбленим рішенням для домашнього обіду. Спробуйте!
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Курка копчена – 200 гр.
- Горох – 300 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
- Масло рослинне – для смаження.
- Вода – 3 л
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти. Овочі очищаємо від шкірки. Горох промиваємо під холодною водою.
2. Далі бобові заливаємо водою, солимо за смаком і відварюємо 40 хвилин на середньому вогні.
3. Нагріваємо сковороду з рослинним маслом. Занурюємо сюди подрібнену цибулю та моркву. Обсмажуємо 3-5 хвилин.
4. Нарізаємо картоплю невеликими кубиками.
5. Через 40 хвилин, до гороху додаємо картоплю.
6. Після того, як овоч стане м’яким, опускаємо в каструлю піджарку і заздалегідь нарізану копчену курку.
7. Солимо і перчимо суп. Додаємо в нього подрібнену зелень і прибираємо з вогню.
8. Розливаємо гаряче блюдо по порціях і подаємо до столу. Готово!