Гороховий суп з куркою – 8 покрокових рецептів приготування з фото

Як приготувати смачний гороховий суп з куркою в мультиварці?

Поживний суп з курки та гороху – звичне для багатьох обідня страва. Його можна також приготувати в мультиварці. Це додасть ще більший аромат і насичений смак.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 350 гр.
  • Горох – 120 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

1. Подрібнюємо цибулину, натираємо моркву і смажимо овочі на рослинному маслі в чашу мультиварки. Для цього слід включити режим «смаження».

2. Дрібно нарізаємо куряче філе і відправляємо його до овочів. Обсмажуємо до рум’янцю.

3. Очищаємо від шкірки картоплю, ріжемо її кубиками й викладаємо в чашу до інших продуктів. Обсмажуємо ще 2 хвилини.

4. Закидаємо в чашу заздалегідь вимочений горох. Солимо і перчимо вміст.

5. Вливаємо до продуктів воду, додаємо подрібнений часник для аромату і готуємо в режимі для супів 1 годину.

6. Гарячий суп доповнюємо подрібненою зеленню і подаємо в порційних тарілках. Обід готовий!