Як приготувати смачний гороховий суп з куркою в мультиварці?
Поживний суп з курки та гороху – звичне для багатьох обідня страва. Його можна також приготувати в мультиварці. Це додасть ще більший аромат і насичений смак.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Філе куряче – 350 гр.
- Горох – 120 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Зелень – за смаком.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
1. Подрібнюємо цибулину, натираємо моркву і смажимо овочі на рослинному маслі в чашу мультиварки. Для цього слід включити режим «смаження».
2. Дрібно нарізаємо куряче філе і відправляємо його до овочів. Обсмажуємо до рум’янцю.
3. Очищаємо від шкірки картоплю, ріжемо її кубиками й викладаємо в чашу до інших продуктів. Обсмажуємо ще 2 хвилини.
4. Закидаємо в чашу заздалегідь вимочений горох. Солимо і перчимо вміст.
5. Вливаємо до продуктів воду, додаємо подрібнений часник для аромату і готуємо в режимі для супів 1 годину.
6. Гарячий суп доповнюємо подрібненою зеленню і подаємо в порційних тарілках. Обід готовий!