Гуляш – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати смачний гуляш з індички на сковороді?

Смачний і нежирний гуляш виходить з індички. Таке блюдо вийде неймовірно поживним і корисним. Забирайте ідею для свого сімейного обіду. Порадуйте себе і домашніх.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Гомілку індички – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Приправа для курки – 1,5 ч. л.
  • Цукор – 1,5 ч. л.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Гомілки індички добре промиваємо під водою.

2. Акуратно знімаємо шкіру і витягаємо кістку.

3. Підготовлене м’ясо розбираємо на дрібні шматочки.

4. Обсмажуємо індичку пару хвилин в розігрітій з маслом сковороді.

5. Доповнюємо заготівлю дрібно порізаною цибулею і морквою. Вимішуємо і готуємо ще 5 хвилин.

6. Далі вміст посипаємо сіллю, приправою і перцем. Тушкуємо на слабкому вогні близько 10 хвилин.

7. Доповнюємо індичку сметаною, борошном і томатною пастою. Додаємо трохи цукру, якщо підливи мало доливаємо окріп і готуємо ще 10 хвилин.

8. У процесі готування помішуємо частування, в кінці додаємо лавровий лист. Після вимкнення плити даємо страві постояти 5-7 хвилин під кришкою.

9. Соковитий гуляш з індички готовий. Можна ставити на стіл!