Як приготувати смачний гуляш з індички на сковороді?
Смачний і нежирний гуляш виходить з індички. Таке блюдо вийде неймовірно поживним і корисним. Забирайте ідею для свого сімейного обіду. Порадуйте себе і домашніх.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Гомілку індички – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Сметана – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Приправа для курки – 1,5 ч. л.
- Цукор – 1,5 ч. л.
- лавровий Лист – за смаком.
- Борошно – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Гомілки індички добре промиваємо під водою.
2. Акуратно знімаємо шкіру і витягаємо кістку.
3. Підготовлене м’ясо розбираємо на дрібні шматочки.
4. Обсмажуємо індичку пару хвилин в розігрітій з маслом сковороді.
5. Доповнюємо заготівлю дрібно порізаною цибулею і морквою. Вимішуємо і готуємо ще 5 хвилин.
6. Далі вміст посипаємо сіллю, приправою і перцем. Тушкуємо на слабкому вогні близько 10 хвилин.
7. Доповнюємо індичку сметаною, борошном і томатною пастою. Додаємо трохи цукру, якщо підливи мало доливаємо окріп і готуємо ще 10 хвилин.
8. У процесі готування помішуємо частування, в кінці додаємо лавровий лист. Після вимкнення плити даємо страві постояти 5-7 хвилин під кришкою.
9. Соковитий гуляш з індички готовий. Можна ставити на стіл!