Гуляш – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Ніжний гуляш з яловичої печінки з підливою

Яскраве рішення для вашого обіднього меню – гуляш з підливою з яловичої печінки. Субпродукт вийде дуже м’яким і ніжним, а на приготування ви не витратите багато часу і сил.

Час готування: 1 год

Час приготування: 12 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Печінка яловича – 800 гр.
  • Молоко – 150 мл
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Сметана – 100 мл
  • Борошно – 5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.

Процес приготування:

1. Печінка старанно промиваємо, очищаємо від прожилок і заливаємо молоком на 30 хвилин.

2. Далі займемося овочами. Подрібнюємо цибулю, часник, моркву і болгарський перець.

3. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі. Спочатку кладемо цибулю з морквою і часником, а після додаємо і перець з томатною пастою.

4. Печінка відкидаємо на друшляк і старанно обвалюємо в борошні.

5. Після цього субпродукт обсмажуємо на олії, солимо її і перчимо.

6. Через 2-3 хвилини додаємо до печінки овочі і сметану. Розмішуємо.

7. Доводимо вміст до кипіння, посипаємо прованськими травами і тушкуємо ще 12 хвилин.

8. Ароматний гуляш з печінки готовий. Можна пробувати!