Індичка в сметанному соусі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Як запекти індичку в сметанному соусі в духовці?

Філе індички в сметанному соусі порадує особливим ніжним смаком. На приготування такої страви піде зовсім небагато часу. Оцініть простий домашній рецепт з покроковим описом.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Філе індички – 200 гр.
  • Сметана – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Чебрець – 1 гілка.
  • Вода – 60 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за смаком.

Крок 2. Філе промиваємо під водою і нарізаємо н невеликими шматочками.

Крок 3. Викладаємо шматки птиці у форму для запікання.

Крок 4. У глибоку тарілку кладемо сметану.

Крок 5. Доповнюємо продукт водою, сіллю і спеціями. Вимішуємо.

Крок 6. Заливаємо м’ясо сметанним соусом.

Крок 7. Сюди ж кладемо гілочку чебрецю. Випікаємо, накривши фольгою, 20 хвилин при температурі 200 градусів. Після знімаємо фольгу і готуємо ще 10 хвилин.

Крок 8. Ніжна індичка в сметанному соусі готова!