Як запекти індичку в сметанному соусі в духовці?
Філе індички в сметанному соусі порадує особливим ніжним смаком. На приготування такої страви піде зовсім небагато часу. Оцініть простий домашній рецепт з покроковим описом.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Філе індички – 200 гр.
- Сметана – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Часник сушений – 1 ч. л.
- Чебрець – 1 гілка.
- Вода – 60 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за смаком.
Крок 2. Філе промиваємо під водою і нарізаємо н невеликими шматочками.
Крок 3. Викладаємо шматки птиці у форму для запікання.
Крок 4. У глибоку тарілку кладемо сметану.
Крок 5. Доповнюємо продукт водою, сіллю і спеціями. Вимішуємо.
Крок 6. Заливаємо м’ясо сметанним соусом.
Крок 7. Сюди ж кладемо гілочку чебрецю. Випікаємо, накривши фольгою, 20 хвилин при температурі 200 градусів. Після знімаємо фольгу і готуємо ще 10 хвилин.
Крок 8. Ніжна індичка в сметанному соусі готова!