Простий і смачний рецепт індички в сметанному соусі з картоплею
Готове блюдо для вашого домашнього обіду – індичка з картоплею в сметанному соусі. Порадуйте своїх близьких смачним і корисним стравою. Також продукт порадує поживними властивостями.
Час готування: 1 год
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 10
Склад:
- Філе індички – 800 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Картопля – 800 гр.
- Морква – 2 шт.
- Кріп – 1 пучок.
- Часник – 5 зубчиків.
- Сіль – за смаком.
- Хмелі-сунелі – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сметана – 200 гр.
- Вода – 1 склянка
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Овочі розбираємо невеликими кубиками. З філе індички чинимо також.
Крок 2. У сковороді з рослинним маслом обсмажуємо м’ясо близько 5 хвилин. Періодично помішуємо.
Крок 3. За цей час індичка зміниться в кольорі і пустить сік.
Крок 4. Викладаємо сюди шматочки моркви з цибулею.
Крок 5. Тушкуємо ще 5 хвилин.
Крок 6. Сметану вимішуємо з подрібненим кропом і часником. Додаємо сіль за смаком і розмішуємо.
Крок 7. Обсмажені продукти перекладаємо в гусятницю, доповнюємо картоплею, сіллю і меленим перцем.
Крок 8. Далі викладаємо сметанний соус.
Крок 9. Кип’ятимо воду, вливаємо її до вмісту. Всипаємо хмелі-сунелі і тушкуємо до готовності близько 25 хвилин.
Крок 10. Соковите блюдо з індички і картоплі готове, пригощайтеся!