Ніжна і соковита грудка індички в сметані з часником
Щоб грудка індички порадувала вас яскравим ароматом, доповніть її соусом із сметани і часнику. Так блюдо вийде ще більш насиченим смаком. Використовуйте простий кулінарний рецепт.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Філе індички – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Часник – 5 зубчиків.
- Сметана – 3 ст. л.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Борошно – 2 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Вода – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо філе і ріжемо його невеликими кубиками.
Крок 2. Кладемо інгредієнт в сковороду з рослинним маслом. Тушкуємо під кришкою 10-15 хвилин.
Крок 3. Очищаємо цибулю і подрібнюємо його.
Крок 4. Також чинимо і з зубчиками часнику.
Крок 5. Підготуємо і інші продукти в потрібній кількості.
Крок 6. Повертаємося до м’яса. Через деякий час воно зміниться в кольорі.
Крок 7. Приєднуємо до нього цибулю з часником.
Крок 8. Посипаємо сіллю і вимішуємо.
Крок 9. За смаком посипаємо чорним меленим перцем.
Крок 10. Закриваємо кришкою і тушкуємо до м’якості овочів і появи яскравого аромату.
Крок 11. Далі додаємо борошно, воду, соєвий соус і сметану. Розмішуємо і готуємо ще 7 хвилин.
Крок 12. Соковита індичка в сметанному соусі з часником готова!