Індичка в сметанному соусі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Ніжна і соковита грудка індички в сметані з часником

Щоб грудка індички порадувала вас яскравим ароматом, доповніть її соусом із сметани і часнику. Так блюдо вийде ще більш насиченим смаком. Використовуйте простий кулінарний рецепт.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Філе індички – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Борошно – 2 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо філе і ріжемо його невеликими кубиками.

Крок 2. Кладемо інгредієнт в сковороду з рослинним маслом. Тушкуємо під кришкою 10-15 хвилин.

Крок 3. Очищаємо цибулю і подрібнюємо його.

Крок 4. Також чинимо і з зубчиками часнику.

Крок 5. Підготуємо і інші продукти в потрібній кількості.

Крок 6. Повертаємося до м’яса. Через деякий час воно зміниться в кольорі.

Крок 7. Приєднуємо до нього цибулю з часником.

Крок 8. Посипаємо сіллю і вимішуємо.

Крок 9. За смаком посипаємо чорним меленим перцем.

Крок 10. Закриваємо кришкою і тушкуємо до м’якості овочів і появи яскравого аромату.

Крок 11. Далі додаємо борошно, воду, соєвий соус і сметану. Розмішуємо і готуємо ще 7 хвилин.

Крок 12. Соковита індичка в сметанному соусі з часником готова!