Камбала в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Філе камбали, запечене в духовці

Ніжне філе камбали можна запекти в духовці. Таке блюдо порадує своїм смаком і поживними властивостями. Подавайте продукт до домашнього вечері зі свіжими овочами та іншими гарнірами за смаком.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Камбала – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 150 мл

Процес приготування:

1. Промиваємо і очищаємо камбалу. Очищаємо продукт від голови, хвоста і плавників і шкіри. Використовуємо тільки філе.

2. В окремому посуді готуємо маринад. У рослинне масло відправляємо сіль і паприку.

3. Сюди ж додаємо чорний мелений перець.

4. Продавлюємо в масу зубчики часнику.

5. Вимішуємо інгредієнти.

6. Далі отриманою сумішшю обмазуємо рибу.

7. Залишаємо філе просочуватися спеціями на 30 хвилин.

8. Перекладаємо шматки у форму для випікання з фольгою.

9. Випікаємо блюдо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

10. Соковита і ароматна камбала в духовці готова. Подавайте до столу з гарніром за смаком.