Філе камбали, запечене в духовці
Ніжне філе камбали можна запекти в духовці. Таке блюдо порадує своїм смаком і поживними властивостями. Подавайте продукт до домашнього вечері зі свіжими овочами та іншими гарнірами за смаком.
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Камбала – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Сіль – за смаком.
- Паприка – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 150 мл
Процес приготування:
1. Промиваємо і очищаємо камбалу. Очищаємо продукт від голови, хвоста і плавників і шкіри. Використовуємо тільки філе.
2. В окремому посуді готуємо маринад. У рослинне масло відправляємо сіль і паприку.
3. Сюди ж додаємо чорний мелений перець.
4. Продавлюємо в масу зубчики часнику.
5. Вимішуємо інгредієнти.
6. Далі отриманою сумішшю обмазуємо рибу.
7. Залишаємо філе просочуватися спеціями на 30 хвилин.
8. Перекладаємо шматки у форму для випікання з фольгою.
9. Випікаємо блюдо 30 хвилин при температурі 180 градусів.
10. Соковита і ароматна камбала в духовці готова. Подавайте до столу з гарніром за смаком.