Ніжна і дуже смачна камбала, запечена в рукаві
Соковиту і ароматну камбалу можна запекти в рукаві. Риба добре просочиться спеціями і порадує яскравим ароматом. Таке частування підійде як для обіднього, так і для святкового столу.
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Камбала – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Лимон – 1 шт.
- Зелень для подачі.
Процес приготування:
1. Камбалу старанно очищаємо і промиваємо під водою. Голову, хвіст і плавники видаляємо.
2. Далі рибку старанно натираємо сіллю і спеціями. Можна використовувати чорний перець.
3. Робимо в тушках невеликі надрізи і вставляємо в них тонкі часточки половинки лимона.
4. Відправляємо заготовки в рукав для запікання і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
5. Після готовності, камбалу перекладаємо на порційні тарілки і посипаємо зеленню. Запечений лимон можна замінити свіжим для яскравого подання.