Камбала в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Ніжна і дуже смачна камбала, запечена в рукаві

Соковиту і ароматну камбалу можна запекти в рукаві. Риба добре просочиться спеціями і порадує яскравим ароматом. Таке частування підійде як для обіднього, так і для святкового столу.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Камбала – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Лимон – 1 шт.
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

1. Камбалу старанно очищаємо і промиваємо під водою. Голову, хвіст і плавники видаляємо.

2. Далі рибку старанно натираємо сіллю і спеціями. Можна використовувати чорний перець.

3. Робимо в тушках невеликі надрізи і вставляємо в них тонкі часточки половинки лимона.

4. Відправляємо заготовки в рукав для запікання і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

5. Після готовності, камбалу перекладаємо на порційні тарілки і посипаємо зеленню. Запечений лимон можна замінити свіжим для яскравого подання.