Камбала в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати соковиту камбалу з лимоном в духовці?

Соковиту камбалу в духовці можна приготувати з лимоном. Продукт порадує яскравим смаком і приємним цитрусовим ароматом. Блюдо підійде для сімейного обіду або вечері. Спробуйте!

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Камбала – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лимон – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1 ч. л.
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

1. Промиваємо камбалу і очищаємо її від голови, хвоста і плавників.

2. Підготовлену тушку викладаємо в обмащений рослинним маслом форму.

3. Посипаємо продукт сіллю і чорним меленим перцем.

4. Лимон нарізаємо тонкими колами. Розкладаємо їх по рибі.

5. Вливаємо в заготовку воду і ставимо її в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо близько 30 хвилин.

6. Готову рибку перекладаємо з форми на порційні тарілки.

7. Ароматна камбала з лимоном готова. Доповнюйте її свіжими овочами і подавайте до столу!