Як приготувати соковиту камбалу з лимоном в духовці?
Соковиту камбалу в духовці можна приготувати з лимоном. Продукт порадує яскравим смаком і приємним цитрусовим ароматом. Блюдо підійде для сімейного обіду або вечері. Спробуйте!
Час приготування: 50 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Камбала – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Лимон – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ч. л.
- Вода – 100 мл
Процес приготування:
1. Промиваємо камбалу і очищаємо її від голови, хвоста і плавників.
2. Підготовлену тушку викладаємо в обмащений рослинним маслом форму.
3. Посипаємо продукт сіллю і чорним меленим перцем.
4. Лимон нарізаємо тонкими колами. Розкладаємо їх по рибі.
5. Вливаємо в заготовку воду і ставимо її в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо близько 30 хвилин.
6. Готову рибку перекладаємо з форми на порційні тарілки.
7. Ароматна камбала з лимоном готова. Доповнюйте її свіжими овочами і подавайте до столу!