Як приготувати дуже смачне карпаччо з яловичини?
Яскрава і смачна закуска для вашого столу – карпаччо з яловичини. М’ясне блюдо подається в холодному вигляді, його можна доповнити свіжою зеленню. Порадуйте своїх близьких або гостей!
Час готування: 5 годин 30 хвилин
Час приготування: 5 годин
Порцій – 200 гр.
Склад:
- Яловичина – 200 гр.
- Сіль морська – за смаком.
- Перець чорний горошок – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
- Кінза – 1 пучок.
- вустерський Соус – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Шматок яловичини промиваємо і очищаємо від жилок.
2. Подрібнюємо часник і кинзу. Кладемо продукти в глибоку миску, сюди ж додаємо сіль і горошини перцю. Розминаємо прянощі.
3. Додаємо до сухих продуктів оливкова олія і вустерський соус. Розмішуємо масу і натираємо їй підготовлене м’ясо. Обгортаємо заготівлю харчовою плівкою і кладемо її в морозильну камеру на 5 годин.
4. Через деякий час знімаємо плівку і ріжемо продукт на тонкі скибочки.
5. Розкладаємо карпаччо на тарілку. Страву можна доповнити зеленню і тонкими шматочками сиру. Подавайте до столу!