Карпаччо – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Як приготувати дуже смачне карпаччо з яловичини?

Яскрава і смачна закуска для вашого столу – карпаччо з яловичини. М’ясне блюдо подається в холодному вигляді, його можна доповнити свіжою зеленню. Порадуйте своїх близьких або гостей!

Час готування: 5 годин 30 хвилин

Час приготування: 5 годин

Порцій – 200 гр.

Склад:

  • Яловичина – 200 гр.
  • Сіль морська – за смаком.
  • Перець чорний горошок – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Кінза – 1 пучок.
  • вустерський Соус – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Шматок яловичини промиваємо і очищаємо від жилок.

2. Подрібнюємо часник і кинзу. Кладемо продукти в глибоку миску, сюди ж додаємо сіль і горошини перцю. Розминаємо прянощі.

3. Додаємо до сухих продуктів оливкова олія і вустерський соус. Розмішуємо масу і натираємо їй підготовлене м’ясо. Обгортаємо заготівлю харчовою плівкою і кладемо її в морозильну камеру на 5 годин.

4. Через деякий час знімаємо плівку і ріжемо продукт на тонкі скибочки.

5. Розкладаємо карпаччо на тарілку. Страву можна доповнити зеленню і тонкими шматочками сиру. Подавайте до столу!