Пюре з яйцем та молоком
Пюре з яйцем та молоком – це простий та улюблений багатьма гарнір, який ідеально поєднується як з м’ясними стравами, так і овочевими закусками. Приготувати ніжний та апетитний продукт зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Час готування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кг.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко – 150мл.
- Олія вершкове – 50 гр.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Картоплю очищаємо від шкірки, промиваємо під водою, ділимо на половинки та викладаємо у велику каструлю.
Крок 3. Заливаємо вміст водою та доповнюємо сіллю. Ставимо на плиту та доводимо до кипіння.
Крок 4. Після закипання зменшуємо вогонь та варимо картоплю до м’якості близько 25-30 хвилин. Потім воду зливаємо.
Крок 5. У гарячу картоплю викладаємо шматочок вершкового масла.
Крок 6. Сюди виливаємо кип’ячене молоко.
Крок 7. Починаємо розминати картоплю до одержання пюре. Розбиваємо сюди куряче яйце і продовжуємо розминати.
Крок 8. Тепер вміст збиваємо занурювальним блендером до отримання більш ніжної та пишної маси.
Крок 9. Пюре з яйцем та молоком готові. Подавайте повітряний та ніжний гарнір до столу!