Домашні картопляні чіпси з паприкою
Картопляні чіпси – всіма улюблена і дуже популярна закуска. Без них не обходиться ні один сеанс в кінотеатрі і посиденьки з друзями за келихом пива. Ми хочемо розповісти, як легко можна приготувати картопляні чіпси в домашніх умовах.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 2.
Склад:
- Картопля – 1 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Паприка – 2 щіпки.
- Сіль – 2 щіпки.
Процес приготування:
1. Картоплю почистіть, помийте і наріжте тонкими пластинками.
2. Широку круглу тарілку змастіть рослинною олією, розкладіть по ній картоплю.
3. Картопляні часточки також промажте рослинним маслом.
4. Посипте картоплю сіллю і паприкою. Поставте блюдо в мікрохвильову піч. Готуйте чіпси при максимальній потужності 4-5 хвилин.
5. Чіпси готуються дуже швидко, тому стежте за тим, щоб вони не підгоріли. Подавайте чіпси після того, як вони охолонуть.
Приємного апетиту!