Картопляні деруни з фаршем на сковороді – 6 рецептів з покроковими фото

Ледачі деруни з фаршем і картоплею упереміш

«Ліниві» деруни готуються швидше класичних, адже їх не потрібно формувати з начинкою і довго обсмажувати, щоб фарш всередині не залишився сирим. Цей рецепт виручить вас, коли часу на приготування домашньої їжі недостатньо, а нагодувати сім’ю треба смачно і ситно. Все просто: змішуємо тертий картопля з будь-яким фаршем у будь-якій пропорції і відразу смажимо деруни.

Час приготування: 1 годину.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Картопля – 4 шт.
  • Фарш – 600 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для м’яса – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте у вказаній в рецепті кількості, продукти для дерунів, з розрахунком потрібної кількості порцій. Картопля очистіть від шкірки і промийте під холодною водою. Очистіть від лушпиння дві цибулини.

Крок 2. Очищену картоплю подрібнити на крупній тертці змішати з цибулею, тоді він не потемніє.

Крок 3. До натертому картоплі перекладіть м’ясний фарш, розбийте два яйця, насипте сіль зі спеціями для м’яса і ложкою добре ці інгредієнти перемішайте.

Крок 4. Змішану масу ложкою викладайте на сковорідку з розігрітим рослинному маслом, формуючи невеликі деруни товщиною до 1 див. Обсмажте на середньому вогні до хрусткої золотистої скоринки з обох сторін.

Крок 5. «Ліниві» деруни з фаршем подайте до столу гарячими. Приємного апетиту!