Ситний картопляний суп з м’ясом свинини
Обіднє меню не обходиться без тарілки наваристого супу. На бульйоні з свинини у вас вийде смачний картопляний суп. Таке блюдо не назвеш легким, однак воно прекрасно насичує і зігріває в холодний день.
Час готування: 55 хв.
Час приготування: 55 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Картопля – 4 шт.
- Свинина – 300 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Масло рослинне – 40 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Цибуля зелена – за смаком.
Процес приготування:
1. Свинину помийте і наріжте невеликими шматочками. У каструлю влийте рослинне масло і викладіть м’ясо, посоліть його за смаком. Тушкуйте м’ясо на помірному вогні 10-15 хвилин.
2. Моркву натріть на тертці, цибулю дрібно наріжте. Викладіть овочі в каструлю до м’яса, перемішайте і тушкуйте кілька хвилин разом.
3. Картоплю наріжте кубиками, викладіть її в каструлю, влийте гарячу воду, посоліть і приправте за смаком.
4. Варіть суп до готовності картоплі 30 хвилин.
5. В кінці додайте в суп нарізану зелену цибулю і подавайте до столу.
Приємного апетиту!