Картопляний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Ситний картопляний суп з м’ясом свинини

Обіднє меню не обходиться без тарілки наваристого супу. На бульйоні з свинини у вас вийде смачний картопляний суп. Таке блюдо не назвеш легким, однак воно прекрасно насичує і зігріває в холодний день.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 55 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Картопля – 4 шт.
  • Свинина – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Цибуля зелена – за смаком.

Процес приготування:

1. Свинину помийте і наріжте невеликими шматочками. У каструлю влийте рослинне масло і викладіть м’ясо, посоліть його за смаком. Тушкуйте м’ясо на помірному вогні 10-15 хвилин.

2. Моркву натріть на тертці, цибулю дрібно наріжте. Викладіть овочі в каструлю до м’яса, перемішайте і тушкуйте кілька хвилин разом.

3. Картоплю наріжте кубиками, викладіть її в каструлю, влийте гарячу воду, посоліть і приправте за смаком.

4. Варіть суп до готовності картоплі 30 хвилин.

5. В кінці додайте в суп нарізану зелену цибулю і подавайте до столу.

Приємного апетиту!