Картопляний суп – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Пісний картопляний суп без м’яса

Овочеві супи за своїм живильний властивостями нітрохи не гірше традиційних, виготовлених на м’ясному бульйоні. Пропонуємо вам спробувати чудовий пісний картопляний суп і навіть у Піст різноманітне меню вам забезпечено.

Час готування: 45 хв.

Час приготування: 45 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Вода – 900 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Картопля – 2 шт.
  • Рис – ¼ склянки
  • Кріп – 2 гілки.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Суміш перців – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Перець запашний горошком – 2 шт.

Процес приготування:

1. У каструлю влийте воду і поставте на вогонь. Часник і ріпчасту цибулю дуже дрібно наріжте.

2. У киплячу воду додайте сіль, цибулю, часник і подрібнений кріп.

3. Через 5 хвилин додайте терту моркву.

4. Картопля очистіть і наріжте кубиками, викладіть її в каструлю. Також додайте духмяний перець, суміш перців і лавровий лист.

5. Рис промийте, викладіть в каструлю і посоліть суп. Варіть 15-20 хвилин до готовності картоплі і рису.

6. Пісний картопляний суп готовий, можна подавати на стіл.

Приємного апетиту!