Пісний картопляний суп без м’яса
Овочеві супи за своїм живильний властивостями нітрохи не гірше традиційних, виготовлених на м’ясному бульйоні. Пропонуємо вам спробувати чудовий пісний картопляний суп і навіть у Піст різноманітне меню вам забезпечено.
Час готування: 45 хв.
Час приготування: 45 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Вода – 900 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Картопля – 2 шт.
- Рис – ¼ склянки
- Кріп – 2 гілки.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – 2 щіпки.
- Суміш перців – за смаком.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Перець запашний горошком – 2 шт.
Процес приготування:
1. У каструлю влийте воду і поставте на вогонь. Часник і ріпчасту цибулю дуже дрібно наріжте.
2. У киплячу воду додайте сіль, цибулю, часник і подрібнений кріп.
3. Через 5 хвилин додайте терту моркву.
4. Картопля очистіть і наріжте кубиками, викладіть її в каструлю. Також додайте духмяний перець, суміш перців і лавровий лист.
5. Рис промийте, викладіть в каструлю і посоліть суп. Варіть 15-20 хвилин до готовності картоплі і рису.
6. Пісний картопляний суп готовий, можна подавати на стіл.
Приємного апетиту!