Сирний раф кави
Сирний раф кави – це оригінальна ідея для любителів яскравих бадьорять напоїв. Спробуйте приготувати справжній сирний раф в домашніх умовах. У цьому вам допоможе наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Кава мелена – 2 ч. л.
- Вода – 100 мл
- Вершки 10% – 3 ст. л.
- Сир вершковий – 1,5 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 1,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Відразу зваримо мелений чорний кави.
Крок 3. Найзручніше використовувати турку. Кип’ятимо в ній воду, додаємо сіль і кави. Перемішуємо і варимо до появи пінної шапки.
Крок 4. У невеликий ківш вливаємо нежирні вершки. Нагріваємо, але не доводимо до кипіння.
Крок 5. Додаємо в вершки цукор і вершковий сир.
Крок 6. Сюди ж вливаємо кави і збиваємо вміст на великій швидкості до появи пінки.
Крок 7. Сирний раф кава готова. Можна пробувати!