Кави Раф – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Сирний раф кави

Сирний раф кави – це оригінальна ідея для любителів яскравих бадьорять напоїв. Спробуйте приготувати справжній сирний раф в домашніх умовах. У цьому вам допоможе наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Кава мелена – 2 ч. л.
  • Вода – 100 мл
  • Вершки 10% – 3 ст. л.
  • Сир вершковий – 1,5 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 1,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Відразу зваримо мелений чорний кави.

Крок 3. Найзручніше використовувати турку. Кип’ятимо в ній воду, додаємо сіль і кави. Перемішуємо і варимо до появи пінної шапки.

Крок 4. У невеликий ківш вливаємо нежирні вершки. Нагріваємо, але не доводимо до кипіння.

Крок 5. Додаємо в вершки цукор і вершковий сир.

Крок 6. Сюди ж вливаємо кави і збиваємо вміст на великій швидкості до появи пінки.

Крок 7. Сирний раф кава готова. Можна пробувати!