Філе кети, запечене в духовці
Філе кети, запечене в духовці, напевно різноманітить ваше домашнє меню. Дуже смачна риба підійде як до сімейного вечері, так і до святкового столу. Для приготування апетитного філе скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Філе кети – 1 шт.
- Сир твердий – 250 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Лимон – ¼ шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Філе кети заздалегідь промиваємо й обсушуємо. Після натираємо сіллю і чорним меленим перцем.
Крок 2. Перекладаємо шматок риби на деко з фольгою. Поливаємо філе лимонним соком.
Крок 3. Половинку цибулі нарізаємо тонкими півкільцями.
Крок 4. У майонез додаємо подрібнений часник. Перемішуємо.
Крок 5. Половиною майонезу обмазуємо рибу. Викладаємо зверху цибулю і знову поливаємо все часниковим майонезом.
Крок 6. Посипаємо заготівлю тертим сиром.
Крок 7. Випікаємо блюдо 20 хвилин при температурі 250 градусів.
Крок 8. Філе кети, запечене в духовці, готово. Діліть на порції і подавайте до столу!