Кімчі – 7 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Кимчи з редьки по-корейськи в домашніх умовах

В цьому рецепті редьку маринують з додаванням оцту і великої кількості свіжої і сушеної кінзи, яка робить страву більш пряним. Оцет дозволяє редьці промаринуватися досить швидко і придбати характерний для корейського смак страви.

Час приготування: 20 хв. – готування, 4 години – маринування.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Редька біла – 1 кг
  • Перець чилі мелений – 1 ст. л.
  • Оцет 9% – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Часник подрібнений – 1 ст. л.
  • Кінза сушена – 1 ст. л.
  • Кінза свіжа – 3 гілочки.
  • Вода – для маринаду
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Редьку очистити від шкірки і нарізати великим кубиком або слайсами. Посолити, перемішати і залишити на пару годин, щоб виділився сік.

2. Подрібнений часник змішати з інгредієнтами для маринаду і заправити вміщену в миску редьку, додати сушену і свіжу, попередньо мелконарезанного кінзу.

3. Коли маса буде рівномірно розподілена, додати в неї пекучий перець. Перемішувати її краще руками, попередньо надівши рукавички.

4. Залишити масу в теплому приміщенні на пару годин, щоб редька промаринувалася, а після перекласти в ємності для зберігання і прибрати в холодильник.

5. Подавати редьку кімчі краще в якості закуски, рясно посипавши свіжою петрушкою або кінзою. Можна злегка збризкати рослинним маслом.