Класична шурпа з свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування шурпи з свинини без обсмажування

Шурпа з свинини, приготовлена без обжарювання, виходить більш ніжною і в міру жирної. Свіжа зелень додасть яскравий аромат страви, а великі шматочки овочів більш насичений і оригінальний смак.

Час готування: 1 година 40 хвилин

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 500 гр.
  • Картопля – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідор чері – 4 шт.
  • лавровий Лист – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Петрушка – ½ пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 250 мл

Процес приготування:

1. Свинину поділяємо на рівні середні шматочки. Ріпчасту цибулю очищаємо від шкірки, розрізаємо на половинки. Викладаємо продукти у казан або каструлю.

2. Чистимо моркву і картоплю. Картоплю кладемо цілком, моркву крупно ріжемо. Також відправляємо в казан лаврове листя.

3. Заливаємо блюдо водою, додаємо сіль і перець. Ставимо на плиту.

4. Готуємо на середньому вогні протягом години.

5. Подрібнюємо зелений лук і петрушку. Кладемо зелень в казан разом з вимитими черрі. Варимо ще 20 хвилин.

6. Шурпа з свинини без обжарювання готова. Можна розкладати по тарілках і подавати до столу.