Покроковий рецепт приготування шурпи з свинини без обсмажування
Шурпа з свинини, приготовлена без обжарювання, виходить більш ніжною і в міру жирної. Свіжа зелень додасть яскравий аромат страви, а великі шматочки овочів більш насичений і оригінальний смак.
Час готування: 1 година 40 хвилин
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Свинина – 500 гр.
- Картопля – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідор чері – 4 шт.
- лавровий Лист – 4 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Петрушка – ½ пучка.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 250 мл
Процес приготування:
1. Свинину поділяємо на рівні середні шматочки. Ріпчасту цибулю очищаємо від шкірки, розрізаємо на половинки. Викладаємо продукти у казан або каструлю.
2. Чистимо моркву і картоплю. Картоплю кладемо цілком, моркву крупно ріжемо. Також відправляємо в казан лаврове листя.
3. Заливаємо блюдо водою, додаємо сіль і перець. Ставимо на плиту.
4. Готуємо на середньому вогні протягом години.
5. Подрібнюємо зелений лук і петрушку. Кладемо зелень в казан разом з вимитими черрі. Варимо ще 20 хвилин.
6. Шурпа з свинини без обжарювання готова. Можна розкладати по тарілках і подавати до столу.