Покроковий рецепт приготування шурпи з свинини і яловичини
Ситна і ароматна шурпа легко нагодує велику компанію. Приготуйте блюдо на основі свинини і яловичини, порадуйте близьких яскравим і ситним смаком.
Час готування: 1 година 50 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій – 10
Інгредієнти:
- Свинина – 500 гр.
- Яловичина – 500 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Помідор – 2 шт.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
- Вода – 250 мл
Процес приготування:
1. Промиваємо свинину і яловичину. Нарізаємо м’ясо на невеликі шматочки.
2. Ріжемо кільцями цибулю і обсмажуємо його разом з м’ясом до рум’янцю.
3. Чистимо моркву і ріжемо її будь-яким зручним способом.
4. Картопля ділимо на невеликі часточки.
5. Дрібними кубиками нарізаємо свіжі помідори.
6. У каструлі з’єднуємо м’ясну піджарку з овочами. Заливаємо продукти водою. Також додаємо сіль, спеції, лавровий лист і томатну пасту. Розмішуємо і варимо на тихому вогні 1-1,5 години.
7. При подачі доповнюємо гарячу шурпу свіжою зеленню за смаком. Готово!