Класична шурпа з свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачна шурпа по-чувашски з свинини

Шурпа по-чувашски особлива тим, що готується з свинячих субпродуктів. За рахунок цього страва виходить в міру жирним, наваристим і оригінальним смаком. Здивуйте близьких цікавим кулінарним рецептом.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Субпродукти свинячі – 800 гр.
  • свиняче Філе – 200 гр.
  • Рис – 0,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Вода – 400 мл

Процес приготування:

1. Підготуємо м’ясо. Його слід нарізати на шматочки середнього розміру. Субпродукти можна вибирати за смаком. Наприклад, серце, печінку чи легені.

2. Промиваємо м’ясні продукти, заливаємо водою, солимо і ставимо на вогонь.

3. Відварюємо вміст до готовності. Періодично знімаємо піну.

4. Очищаємо цибулини і нарізаємо кубиками середнього розміру.

5. Окремо промиваємо рис в холодній воді.

6. Викладаємо в каструлю лук і рис. Додаємо спеції за смаком і продовжуємо варити шурпу 20-30 хвилин.

7. Знімаємо каструлю з плити, вміст розливаємо по тарілках і доповнюємо подрібненою зеленню. Готово!