Дуже смачна шурпа по-чувашски з свинини
Шурпа по-чувашски особлива тим, що готується з свинячих субпродуктів. За рахунок цього страва виходить в міру жирним, наваристим і оригінальним смаком. Здивуйте близьких цікавим кулінарним рецептом.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Субпродукти свинячі – 800 гр.
- свиняче Філе – 200 гр.
- Рис – 0,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
- Вода – 400 мл
Процес приготування:
1. Підготуємо м’ясо. Його слід нарізати на шматочки середнього розміру. Субпродукти можна вибирати за смаком. Наприклад, серце, печінку чи легені.
2. Промиваємо м’ясні продукти, заливаємо водою, солимо і ставимо на вогонь.
3. Відварюємо вміст до готовності. Періодично знімаємо піну.
4. Очищаємо цибулини і нарізаємо кубиками середнього розміру.
5. Окремо промиваємо рис в холодній воді.
6. Викладаємо в каструлю лук і рис. Додаємо спеції за смаком і продовжуємо варити шурпу 20-30 хвилин.
7. Знімаємо каструлю з плити, вміст розливаємо по тарілках і доповнюємо подрібненою зеленню. Готово!