Щі з свіжої капусти зі свининою
Щі з свіжої капусти зі свининою – це простий варіант смачного і поживного обіду, який повністю задовольнить потреби ваших домочадців. Для приготування нам будуть потрібні виключно ті продукти, що часто є під рукою у кожного кулінара.
Час приготування – 90 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 10.
Склад:
- Свинина – 350 гр.
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Картопля – 6-8 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Паста томатна – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Лаврушка – 1 шт.
- Кріп – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Свинину нарізаємо довільними шматочками середнього розміру.
Крок 2. Перекладаємо нарізку в каструлю і, заливши водою, доводимо до кипіння – знімаємо пінку.
Крок 3. Паралельно нарізаємо невеликими скибочками помідор і цибулю тремо на тертці моркву.
Крок 4. Овочеве асорті обсмажуємо на розпеченому соняшниковій олії до розм’якшення.
Крок 5. Присмачую засмажку томатною пастою, гарненько перемішуємо і тушкуємо ще 2-3 хвилини. Через 45-50 хвилин після закипання бульйону, в суп закидаємо нашатковану капусту.
Крок 6. Додаємо бруски очищеної картоплі.
Крок 7. У момент закипання, перекладаємо в каструльку вміст сковороди.
Крок 8. Доповнюємо страва лаврушкой і кропом.
Крок 9. Солимо. Варимо до готовності картоплі. В кінці варіння додаємо подрібнену зелень і даємо закипіти.
Крок 10. Закипевшие щі готуємо та подаємо до столу на радість родині. Приємного апетиту!












