Класичний оселедець під шубою – 10 рецептів приготування салату з цибулею, яйцем та іншими інгредієнтами та послідовністю шарів по порядку з покроковими фото

Оселедець під шубою в тарталетках на святковий стіл

Оселедець під шубою в тарталетках на святковий стіл – це оригінальна та ефектна закуска, яка готується з тих же складових, що й салат. Однак головним плюсом цієї страви є порційна подача, що дуже вигідно виглядає при різноманітності закусок.

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5.

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 10 шт.
  • Філе оселедця – 200 гр.
  • Буряк – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морквина – 2 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст.
  • Зелень – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком приготування відварюємо овочі та яйця до повної готовності, видаляємо всі кісточки з рибного філе.

Крок 2. Оселедець ріжемо на невеликі сегменти, подрібнюємо цибулину.

Крок 3. Картопля, буряк та морква подрібнюємо за допомогою терки.

Крок 4. Овочеву стружку змішуємо з майонезом.

Крок 5. На дно кожної тарталетки кладемо трохи риби та цибулі, зверху – овочева маса.

Крок 6. Декоруємо зеленню та подаємо до столу. Смачного!