Оселедець під шубою в тарталетках на святковий стіл
Оселедець під шубою в тарталетках на святковий стіл – це оригінальна та ефектна закуска, яка готується з тих же складових, що й салат. Однак головним плюсом цієї страви є порційна подача, що дуже вигідно виглядає при різноманітності закусок.
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 5.
Інгредієнти:
- Тарталетки – 10 шт.
- Філе оселедця – 200 гр.
- Буряк – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Морквина – 2 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Майонез – 3 ст.
- Зелень – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком приготування відварюємо овочі та яйця до повної готовності, видаляємо всі кісточки з рибного філе.
Крок 2. Оселедець ріжемо на невеликі сегменти, подрібнюємо цибулину.
Крок 3. Картопля, буряк та морква подрібнюємо за допомогою терки.
Крок 4. Овочеву стружку змішуємо з майонезом.
Крок 5. На дно кожної тарталетки кладемо трохи риби та цибулі, зверху – овочева маса.
Крок 6. Декоруємо зеленню та подаємо до столу. Смачного!