Класичний розсольник з перловкою та огірками – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Класичний розсольник з перловкою, огірками та куркою

Класичний розсольник з перлівкою, огірками та куркою порадує насиченим смаком, апетитним виглядом та поживними властивостями. Подавайте суп до вашого сімейного обіду, доповнивши хлібом та ароматною зеленню. Для приготування розсольника використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час приготування – 1 година 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Крупа перлова – 3 ст.
  • Огірок солоний – 3 шт.
  • Спинка куряча – 300 грн.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Розсіл огірковий – 150 мл.
  • Сіль – 0,5 ст.
  • Вода – 1,5л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. М’ясо викладаємо в каструлю та заливаємо водою, сюди ж додаємо сіль. Ставимо на плиту та доводимо до кипіння. Обов’язково прибираємо піну.

Крок 3. Відміряємо необхідну кількість перлової крупи та промиваємо її під водою.

Крок 4. Перекладаємо підготовлену крупу в каструлю і варимо бульйон із крупою на середньому вогні 40 хвилин.

Крок 5. Подрібнюємо цибулю і натираємо на тертці моркву.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній овочі до м’якості.

Крок 7. Очищаємо картоплю, промиваємо під водою і нарізаємо кубиками. Викладаємо продукт у наш суп. Варимо ще 15 хвилин.

Крок 8. Через 15 хвилин викладаємо обсмажені овочі та вливаємо огірковий розсіл.

Крок 9. Дрібно рубаємо солоні огірки і також відправляємо в суп. Варимо частування ще 5 хвилин і доповнюємо його подрібненою зеленню. Вимикаємо вогонь і даємо настоятися супу під кришкою 15 хвилин.

Крок 10. Класичний розсольник з перловкою, огірками та куркою готовий. Розливайте по тарілках та подавайте до столу!