Класичний салат Олівє з ковбасою – 7 простих рецептів з ковбасою, горошком, огірками

Покроковий рецепт салату «Олів’є» з додаванням яблука

«Олів’є» з ковбасою з додаванням яблука – смачне і оригінальне рішення! Такий рецепт різноманітить ваш святковий стіл і удава гостей незвичайним підходом до класичного новорічного салату. А готувати його дуже легко і впорається з цим навіть починаюча господиня!

Порції: 8

Час готування: 1 год 40 хв.

Склад:

  • Курка відварна – 200 гр.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Солоні огірки – 4 шт.
  • Яйця — 3 шт.
  • Яблука – 2 шт.
  • Зелений горошок – 1 банка
  • Майонез – 200 гр.
  • Сіль, перець – за смаком

Процес приготування:

1. Картоплю чистимо. Також очищаємо ножем моркву. Закидаємо овочі в киплячу підсолену воду. Варимо до готовності, поки овочі не стануть м’якими.2. Тепер нарізаємо овочі на кубики.

3. Яйця відварюємо круто. Розрізаємо їх на шматочки.

4. Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими шматочками або ж півкільцями, як вам більше подобається.

5. Солоні огірки промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки.

6. Курку також потрібно порізати дрібною соломкою.

7. Яблука миємо. Зрізаємо з них шкірку і з допомогою великої терки натираємо.

8. Відкриваємо банку з горошком і зливаємо воду через друшляк.

9. Змішуємо разом всі інгредієнти нашого салату. Додаємо в них сіль і перець. Розмішуємо.10. Перед подачею заправляємо майонезом.

Приємного апетиту!