Покроковий рецепт салату «Олів’є» з додаванням яблука
«Олів’є» з ковбасою з додаванням яблука – смачне і оригінальне рішення! Такий рецепт різноманітить ваш святковий стіл і удава гостей незвичайним підходом до класичного новорічного салату. А готувати його дуже легко і впорається з цим навіть починаюча господиня!
Порції: 8
Час готування: 1 год 40 хв.
Склад:
- Курка відварна – 200 гр.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Солоні огірки – 4 шт.
- Яйця — 3 шт.
- Яблука – 2 шт.
- Зелений горошок – 1 банка
- Майонез – 200 гр.
- Сіль, перець – за смаком
Процес приготування:
1. Картоплю чистимо. Також очищаємо ножем моркву. Закидаємо овочі в киплячу підсолену воду. Варимо до готовності, поки овочі не стануть м’якими.2. Тепер нарізаємо овочі на кубики.
3. Яйця відварюємо круто. Розрізаємо їх на шматочки.
4. Цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо невеликими шматочками або ж півкільцями, як вам більше подобається.
5. Солоні огірки промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки.
6. Курку також потрібно порізати дрібною соломкою.
7. Яблука миємо. Зрізаємо з них шкірку і з допомогою великої терки натираємо.
8. Відкриваємо банку з горошком і зливаємо воду через друшляк.
9. Змішуємо разом всі інгредієнти нашого салату. Додаємо в них сіль і перець. Розмішуємо.10. Перед подачею заправляємо майонезом.
Приємного апетиту!